Новият член на УС на ПКФ Левски и бивш изпълнителен директор

...
Новият член на УС на ПКФ Левски и бивш изпълнителен директор
Коментари Харесай

Баждеков: Левски ще се изправи на крака

Новият член на УС на ПКФ " Левски "  и някогашен изпълнителен шеф на клуба - Константин Баждеков, прикани всички сини сърца да загърбят своите персонални искания в името на оцеляването на клуба.
" Ние с Наско си имаме доверие от доста години. Не съм го подвел, нито той мен. Радвам се, че ме предложения в " Левски ". Беше ме позор от драмите с акциите, само че те са история. " Левски " беше трансфорат в идея на моя живот. Никога не бяхме допускали тимът да стигне до такава обстановка. Като напуснах " Левски ", го оставих със съглашения към Национална агенция за приходите, които сме обслужвали. Някои пъти сме си разрешавали непремерени разноски. Всички, които са идвали в Левски, са пристигнали с желанието да създадат нещо положително. Грешки са допускани, тъй като са били подвеждани или са слушали съветите на некомпетентни хора.
Трудно претърпях времето без " Левски ". На всички ни се желае отново да сме първенци и постоянни участници в Европа. Разделението на почитателите е огромен проблем. През последните години то ескалира. Това е най-лошото нещо и би трябвало да се преодолее. Всеки би трябвало да загърби своите персонални искания, с цел да оцелее " Левски ". Всеки би трябвало да се замисли и направи своите отстъпки в името на " Левски ". Имало е доста случаи, в които се е опитвало, посредством други средства, почитателите да извиват ръцете на управлението ", разяснява Баждеков пред Българска национална телевизия.
" Много мъчно се води диалог с човек, на който му дължиш пари. Трябва да убедиш другата страна, че имаш опция да си изпълниш отговорностите. Много от хората, които минаха през " Левски ", станаха известни с помощта на клуба. Вярвам, че " Левски " ще се изправи на крайници и още веднъж ще полети ", добави новият човек в УС на сините.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР